Kinderworkshop Museum JAN: De meest briljante app? Dat ben jij!

 In samenwerking met videokunstenaar Thom van Rijckevorsel organiseert Museum JAN twee creatieve workshops voor kinderen ‘de meest briljante app, dat ben jij zelf!’ Normaal teken je met een potlood, zet je je handen in de klei en maak je een filmpje met je telefoon. Voor deze workshop nodigt Museum JAN jou uit het nét even anders aan te pakken: want wat als je al deze technieken combineert? Samen met de kunstenaar ga op zondag 18 oktober aan de slag je met handen, hoofd en videobeelden. 

Kinderen in de leeftijd van 7-13 jaar zijn welkom. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geef je op via educatie@museumjan.nl. Graag naam, leeftijd en mobiel telefoonnummer vermelden. Voor de kinderen zijn aan de workshop geen kosten verbonden; begeleiders betalen de normale museumtoegang en kunnen ondertussen de tentoonstelling bekijken.

De workshop wordt op zondag 18 oktober geven om 11:30-13:00 uur én om14:00-15:30 uur.