Laatste kaarten René van Kooten en Shifting Daylight

AMSTELVEEN – Na het goed ontvangen debuut Something so Real komt Shifting Daylight dit najaar met een nieuw album én een nieuwe voorstelling: Gemmae. Zanger en gitarist René van Kooten, gitarist Bram Bol en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij gaan in hun songs dieper in op de haastige trip die het leven soms lijkt te zijn. Shifting Daylight staat op vrijdag 23 oktober twee maal op het podium van Schouwburg Amstelveen. Voor beide shows zijn nog enkel kaarten beschikbaar.

Een inspirerende reis vol dromen, hoop, liefde en groei, maar ook één van afscheid, verval, angst, onrust en verlies. Waar vind je houvast en hoe bepaal je wat echt belangrijk is in een tijd van zoveel ‘moeten’? Voor de sfeervolle, rijk gearrangeerde liedjes laten de mannen zich inspireren door acts als de Eagles en Bon Iver.

Shifting Daylight is de band van zanger/acteur René van Kooten (o.a. les Misérables, The Passion 2013, Beste Zangers 2016), gitarist/producer Bram Bol (o.a. David Benjamin) en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij (o.a. Jeroen Kant, Max Douw). Samen geven zij door het schrijven, het zelf opnemen en het live spelen van hun eigen liedjes, gehoor aan hun muzikale oer-behoefte: in alle vrijheid muziek maken.

Vrijdag 23 oktober, aanvang 19.30 én 21.30 uur in Schouwburg Amstelveen.