Laatste plaatsen Poëziecafé ‘En toen’

AMSTELVEEN – Elke laatste donderdag van de maand vindt het Poëziecafé in het café van boekhandel Venstra plaats. Geïnspireerd op een maandelijks thema schrijf je je gedicht. Deze maand is het thema ‘En toen’. Voor de bijeenkomst op donderdag 29 oktober zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

We gaan terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid.

Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken werelden uit het verleden door te lezen en te schrijven! Schrijf jouw gedicht over toen.

In het Venstra Café draag je jouw werk voor aan het publiek en mede-dichters. Het is een laagdrempelig podium waar alle stijlen van teksten welkom zijn. Je mag meedoen, maar je mag ook komen luisteren. Gratis, maar verplicht aanmelden zowel als deelnemer/toeschouwer.

Donderdag 29 oktober, 19.30 – 21.00 uur in het Venstra Café aan het Stadsplein.