Livestream TEDxAmstelveen: wat de wereld NU nodig heeft

AMSTELVEEN – Hoe kunnen we onze wereld duurzamer, gezonder, effectiever, ontspanner, liever en gewoon een beetje mooier maken? Tijdens de speciale derde editie van TEDxAmstelveen op zondag 8 november wordt op deze en vele anderen vragen antwoord gegeven. Deze editie wordt ook via livestream uitgezonden.

TEDxAmstelveen is een lokaal georganiseerde event en onderdeel van TED, een wereldwijde organisatie die gelooft in de kracht van het verspreiden van ideeën.

Na twee succesvolle edities wordt de derde editie van TEDXAmstelveen door de huidige situatie anders dan voorgaande jaren. En is juist daardoor wel de meest speciale editie. Het event vindt namelijk nog steeds live plaats in een intieme en exclusieve setting. Met een thema dat relevanter is dan ooit: What the world needs NOW…

In een zeer mooi aangeklede zaal in Poppodium P60 inspireren elf sprekers over diverse thema’s als voeding, perfectionisme, water, seks, astronomie, orgaanfitness, duurzaamheid, etc.

Het programma bestaat niet alleen uit TEDx talks, maar ook frisse muziek van rapper en muzikant Bazes (Bas ven der Eijk) en de band Zwemjas die bestaat uit de drie Amstelveense jongens Stan Lochtenberg, Youri Finn Penders en Joris van de Sande.

De kaarten voor 30 personen zijn uitverkocht. Maar TEDx staat voor het verspreiden van ideeën aan zoveel mogelijk mensen. Daarom is besloten om het event ook via livestream uit te zenden, zodat mensen vanuit de eigen knusse woonkamer met een lekker hapje en drankje zich kunnen laten inspireren.

Praktische informatie
Datum: zondag 8 november 2020
Tijd: 14:00 – 17:30 uur
Prijs livestream: 7,50 euro incl. servicekosten

Meer informatie en kaartverkoop: www.tedxamstelveen.com

Over TEDx
TEDx zijn lokaal georganiseerde evenementen en is een onderdeel van TED, een wereldwijde organisatie die gelooft in de kracht van het verspreiden van ideeën via TED talks. Dit zijn korte, goed voorbereide, inspirerende presentaties van maximaal 18 minuten, met als doel te inspireren, te enthousiasmeren en te verbinden. De TED talks worden afgewisseld met muzikale optredens en korte pauzes.