Meneer Beer is verliefd in het Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – Beer is verliefd op Hilde, een prachtig berinnetje, maar hij durft het haar niet te vertellen. De voorstelling Meneer Beer is verliefd! is op zondag 25 oktober te zien in het Amstelveens Poppentheater.

Beer vindt zichzelf niets bijzonders en veel te gewoon. Misschien kan hij indruk op Hilde maken als hij een dure zonnebril, een mobiel met internet-abonnement en een auto heeft? En zichzelf Meneer Beer noemt? Of als hij Hilde een mooie ketting geeft? Maar daarvoor moet hij wel veel geld lenen bij Meneer Mens.

Meneer Beer moet al dat geleende geld natuurlijk ook terug betalen. En dat wordt een probleem. Een probleem dat hij helemaal zelf moet oplossen. Een ding weet meneer Beer straks heel zeker, voor niets gaat de zon op ….

Een voorstelling over omgaan met geld, op een originele en aansprekende wijze gevisualiseerd en mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Amstel en Vecht.

Voor iedereen vanaf 6 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 25 oktober om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439. Maximum aan zitplaatsen: 30.