MoltonGrove en Desert Collosus brengen stoner en sludge naar P60

 Maandelijks biedt P60 haar podium aan het beste talent uit de regio. Op donderdag 29 oktober kun je een flinke dosis stoner en sludge verwachten met de bands MoltonGrove en Desert Collosus.

MoltonGrove

Dit keer gaan we een stukje harder met MoltonGrove in de zaal van P60. Doom, sludge, grunge, punk en metal. Het komt allemaal voorbij. De heren zouden eigenlijk dit jaar optreden tijdens de Popprijs van Amstelland en stonden eerder al in het voorprogramma van de grote Amerikaanse band Crowbar in P60!

Desert Colossus

Desert Colossus is een vierkoppige Stoner / Dessertrock band uit de Zaanstreek. Hoog tempo doorstomende wals van energieke Stoner met punk invloeden met steeds vaker een uitstapje naar Doom. Vergelijkbaar met: Red fang, Fu manchu. Desert Colossus neemt je mee op hun muzikale roadtrip met de meest fuzzilicious grooves. Iets wat je zeker niet mag missen.

Een corona-proof bezoek aan P60

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. Er zijn verschillende maatregelen getroffen om van jouw bezoek een mooie, maar vooral veilige ervaring te maken. Zo word je in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en wordt jouw drankje aan tafel geserveerd.

Donderdag 29 oktober, aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur in P60.