Nieuwe podcast-serie: Leo Driessen praat met…

NOORD-HOLLAND – Vanaf vandaag, woensdag 7 oktober is Leo Driessen te horen in een nieuwe podcast-serie ‘Leo Driessen praat met…’ van NH Radio Sportcafé. 

Soms is er te weinig tijd om de diepte in te gaan terwijl er nog heel veel moois te vertellen is. Tijdens de intelligente lockdown had Leo Driessen meer dan genoeg tijd om met interessante gasten de hoogte, laagte, breedte en diepte in te gaan. Het zijn verhalen geworden die verrassen, ontroeren, onthullen en tot nadenken stemmen.

Zwijgen
De eerste gast van de podcast Leo Driessen praat met … is Gerard van der Lem. De oud-voetballer en voormalig assistent van Louis van Gaal vertelt over gebeurtenissen in zijn leven waar hij tot op heden over heeft gezwegen.

Namen
Andere gasten zijn acteur en schrijver Maarten Spanjer, oud-voetballer Rinus Israël en voormalig bondscoach van het Nederlands elftal Guus Hiddink.

De podcast Leo Driessen praat met … is hier te vinden of via nhradio.nl, Spotify en iTunes onder de titel van NH Radio Sportcafé.