Nostalgische muzikale voorstelling viering 75 jaar vrijheid in Elsrijk

AMSTELVEEN – Openluchttheater Elsrijk organiseert op zondag 25 oktober een muzikale voorstelling in het kader van de viering van 75 jaar vrijheid. De viering van de bevrijding is met een muzikale omlijsting van bekende songs van o.a. Vera Lynn, Doris Day en the Andrew Sisters met o.a. The Forces Sweethearts, Marie Louise Nelemans en Ed Boekee (piano).

The Forces Sweethearts, bestaande uit Saskia Egtberts, Jolien Kistemaker en Barbara de Wit, zingen muziek uit de jaren ’30, ’40 en ’50 van de vorige eeuw. De meest swingende en ontroerende nummers van o.a. The Andrew Sisters, Vera Lynn en Doris Day. Een muzikale reis door de tijd geheel in stijl uitgevoerd en afgewisseld met boeiende teksten, mooie gedichten en grappige weetjes. Marie-Louise Nelemans (1990) groeide op in Bavel, en volgde al op jonge leeftijd pianolessen bij Muziekschool De Nieuwe Veste.
Naast piano spelen is zingen altijd haar grootste passie geweest. Naast de liefde voor muziek groeide er liefde voor theater, en op haar zestiende ging ze naar de MusicAllFactory in Tilburg, daar kreeg ze musicallessen met specialisaties in zang en spel.

Natuurlijk worden alle corona richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Dat betekent: max 30 bezoekers en bezoekers moeten zich vooraf aanmelden.
Dit kan via de website www.openluchttheaterelsrijk.nl. Maar je kunt ook een mail sturen naar: aanmelden@openluchttheaterelsrijk.nl.
Let op: vol=vol
Mondkapjes verplicht, houd anderhalve meter afstand, desinfecteer de handen en blijf thuis als je je ziek voelt.

Zondag 25 oktober, aanvang: 15.00 uur. Locatie : grote zaal Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138/140, Amstelveen.