Ontroerend komedie-drama Kajillionaire te zien in Cinema Amstelveen

 Kajillionaire is het nieuwe, ontroerende en bijzonder originele komedie-drama van regisseur en scenarioschrijver Miranda July (Me and You and Everyone We Know). De film is vanaf donderdag 29 oktober te zien in Cinema Amstelveen.

Zwendelaars Theresa (Debra Winger) en Robert (Richard Jenkins) hebben 26 jaar lang hun enige dochter, Old Dolio (Evan Rachel Wood), getraind om te stelen en mensen op te lichten. Tijdens een wanhopige en haastig bedachte list overtuigen ze een vreemdeling (Gina Rodriguez) om mee te doen aan hun volgende klus. Ze hadden niet verwacht dat hierdoor hun hele leven drastisch zou veranderen.

Regie: Miranda July. Met: Evan Rachel Wood, Debra Winger, Gina Rodriguez, Richard Jenkins e.a.
Overig: komedie, drama | VS 2020. Duur: circa 105 minuten geen pauze.

Vanaf donderdag 29 oktober (aanvang 19.00 uur) te zien in Cinema Amstelveen.