Organist Dirk Out geeft koffieconcert in Paaskerk Amstelveen

AMSTELVEEN –  Organist Dirk Out geeft op zondag 25 oktober vanaf 12.00 uur een orgelconcert op het fraaie Leeflang/Reil orgel in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1. Hij brengt werken van o.a. Jan Zwart, Boëllmann, Bach en Mozart ten gehore.

Dirk Out speelt werken van Jan Zwart: Fantasie over het Lutherlied, drie koraalvoorspelen van Bach: ‘Herr Jesu Christ, dich zu uns wend’ BWV 655,
‘Wir glauben all’ an einen Gott, Schöpfer’ BWV 680, ‘Wir glauben all’ an einen Gott, Vater’ BWV 740. Mozart: Gigue in G, KV 574. Van Stanley: Voluntary in a, Andante-Allegro. A Trumpet Minuet van Hollins en van Boëllmann: de Suite Gothique.

Een mooi programma en een verademing in deze coronatijd. De richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd. Daarom mogen maar 30 muziekliefhebbers in de kerk komen luisteren. Opgeven kan via koster@paaskerk-amstelveen.nl en aan de deur worden uw gegevens genoteerd (naam en telefoonnummer). De toegang is gratis, na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.