Parkeerboetes voor volledige straat in Kotter opgeheven

AMSTELVEEN – Een hele straat in de buurt Kotter in Amstelveen kreeg een parkeerboete. De gemeente liet deze week weten dat de boetes als eenmalige uitzondering niet verder worden behandeld omdat er onduidelijkheid was over parkeren in de desbetreffende straat. 

Op Twitter ontstond er een ophef omdat twee boa’s een volledige straat in de buurt Kotter in Amstelveen van een parkeerboete hadden voorzien. Dit is volgens bewoners onterecht: ze stonden immers op eigen grond geparkeerd.

Gemeente Amstelveen reageerde deze week op Twitter waarin ze lieten weten dat er onduidelijkheid heerst omtrent parkeren in in de desbetreffende straat. De boetes worden vanwege onduidelijkheid als eenmalige uitzondering niet verder behandeld. De bewoners krijgen van het team handhaving Openbare Ruimte een brief over wat wel en niet is toegestaan met parkeren.

Zie hier het bericht: