Pierre Bokma en Peter Blok samen in komedie Een man een man

AMSTELVEEN – ‘Een man een man’ is een komedie van Kees Prins en Roel Bloemen over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. De voorstelling wordt op donderdag 12 november twee maal gespeeld in cultuurcentrum Griffioen.

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

Cast/spel: Pierre Bokma, Peter Blok en Jennifer Welts. Eindregie: Gijs Scholten van Aschat.

Donderdag 12 november, aanvang 19.15 en 21.30 uur in cultuurcentrum Griffioen.