Pompoenen uithollen op de zomerbloemenpluktuin

NES A/D AMSTEL – Heb je zin om deze maand er op uit te gaan in een veilige omgeving? Reserveer een plekje en kom een pompoen uithollen op de zomerbloemenpluktuin. Je kunt reserveren als groep van maximaal vier personen van verschillende huishoudens of een gezin. 

Spelregels:

Je kan een tijdsblok boeken voor 1,5 uur waarbij je samen met twee andere groepen de tijd hebt om pompoenen uit te hollen en te versieren van dinsdag t/m zaterdag. Blok start om 10:00 uur, 11:30, 13:00 en 14:30 uur
Groep mag niet groter zijn dan vier personen of 1 gezin
Je mag gebruik maken van de glijbaan op de tuin
Je mag gebruik maken van het toilet
Inclusief het arrangement is een pompoen, gebruik van speciaal uithol gereedschap, kaars, puntmutsje, bloemen, stickers, zakje chips, glas limonade en een verrassing
Activiteit vindt buiten plaats (onder afdak) waarbij de drie groepjes op afstand van elkaar werken
Consumpties zijn niet te verkrijgen en reserveren is verplicht. Meer informatie en telefonisch reserveren op tel: 06-20434541.

Het leukste is natuurlijk op de tuin pompoenen uit te komen hollen… Maar is er bijvoorbeeld geen plek meer op de door jou gewenste dag / tijdsblok dan heb je ook nog de optie om een thuispakket pompoen uithollen te bestellen en op te komen ophalen.

Dit pakket bestaat uit een pompoen, uitholsetje (mesje en lepel), kaarsje, puntmutsje en verrassing. Bestellingen doorgeven per mail of telefoon, incl. telefoonnummer, en gewenste ophaaldatum. Contact: info@zomerbloemenpluktuin.nl of 0620434541.

NB. Het Halloweenfeest op zaterdag 31 oktober gaat niet door.

Zomerbloemenpluktuin, Amsteldijk Zuid 183 b, 1188 VN Nes a/d Amstel.