Rootsriders eren 75e verjaardag Bob Marley met concert in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – In 2020 is het 75 jaar geleden dat Bob Marley werd geboren. Alle reden dus voor de Rootsriders, een van de beste Bob Marley tributebands ter wereld, om de enige echte King of Reggae in het zonnetje te zetten. Op vrijdag 16 oktober in Schouwburg Amstelveen staat met Marley75 een spetterende show geprogrammeerd met de allerbeste songs die hij ons naliet.

Bob Marley werd op 6 februari 1945 geboren in Nine Miles, een gehucht in de Jamaicaanse bergen, waar het in 1981 overleden reggae-icoon ook werd begraven, met zijn gitaar en een zak wiet.

Tijdens het concert Marley 75 van Rootsriders klinken hits als: I Shot The Sheriff, Get Up, Stand Up en Is This Love. Alle klassiekers komen voorbij dus dit wordt een show die je als liefhebber van de enige echte King of Reggae zeker niet wilt missen. Positive vibrations gegarandeerd!

Vrijdag 16 oktober, aanvang 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen.