Savannah & Dick Altena brengen nostalgische country en rock-‘n-roll hits naar Amstelveen

AMSTELVEEN – Terug naar de hoogtijdagen van de country en rock-‘n-roll met Back to the Country – Part 9 van Savannah & Dick Altena. Op donderdag 8 oktober treden ze tweemaal op in Schouwburg Amstelveen.

Ook in het negende theaterseizoen van Back to the Country staat de nostalgie centraal. De band Savannah, met solist Dick van Altena in de gelederen, neemt je mee naar de hoogtijdagen van de country en rock-‘n-roll. De jaren vijftig, zestig en zeventig, toen mooie liedjes van Johnny Cash, The Mavericks, Buddy Holly, Jim Reeves en vele anderen de hitparade domineerden en hun songs overal uit de speakers schalden.

Ruim dertig nummers passeren de revue in deze 75 minuten durende muziekreis door de tijd.

Donderdag 8 oktober, aanvang 19.00 of  21.00 uur in Schouwburg Amstelveen.