Schouwburg Amstelveen denkt niet in problemen maar in oplossingen: “uitgaan van wat er wel kan en dat blijkt toch nog een heleboel te zijn”

  Ondanks veel organisaties zich de afgelopen tijd enorm hebben ingezet om alles volgens de coronaregels te regelen, was het nodig om strengere maatregelen in te zetten. Voor ondernemers en organisaties in de horeca-, sport- én cultuursector zijn het onzekere tijden. Zo ook voor Schouwburg Amstelveen. De ontheffing om meer dan dertig bezoekers te ontvangen was voor korte duur. Toch denkt Schouwburg Amstelveen niet in problemen maar in oplossingen. Ze kijken naar wat wel mogelijk is. 

“Wat een puzzel is het weer geweest afgelopen week. Uitgaan van wat er wel kan en dat blijkt dan opeens toch nog een heleboel te zijn”, schrijft Schouwburg Amstelveen. Er is namelijk goed nieuws: “veel artiesten komen twee, soms drie en soms zelfs vier keer spelen zodat er toch zoveel mogelijk mensen naar het theater kunnen. Want dat is natuurlijk wat wij en artiesten willen; een podium bieden voor bijzondere voorstellingen zodat jullie als bezoekers even je zinnen kunnen verzetten in deze ingewikkelde tijden.”

Uiteraard is alles geheel coronaproof volgens de RIVM-richtlijnen met maximaal dertig bezoekers per voorstelling. De laatste updates over de voorstellingen in Schouwburg Amstelveen bekijk je hier.