Schouwburg Amstelveen krijgt ontheffing en blijft open

 Goed nieuws: Schouwburg Amstelveen heeft bericht ontvangen van de voorzitter van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland dat zij ontheffing krijgt van de maximale groepsgrootte en open mag blijven. Alle voorstellingen en films gaan dus gewoon door!

Natuurlijk mét alle veiligheidsmaatregelen die de schouwburg al getroffen had. Zij heeft hier nu alleen aan toegevoegd dat zij bezoekers vraagt om in de foyer een mondkapje te dragen. Deze mag weer af als je op je plaats zit. Je leest hier meer over hun coronamaatregelen.

Maar liefst 96% van de bezoekers die al zijn geweest zijn, geeft aan zich in de schouwburg veilig tot zeer veilig te voelen. Zij heeft dan ook zowel in de foyers als in de zalen alle ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Én er is alles aan gedaan om je bezoek ook weer zo aangenaam mogelijk te maken. Drankjes mogen bijvoorbeeld mee de zaal in, waar er tafeltjes zijn geplaatst voor de sfeer.

Meer informatie en programma: Schouwburg Amstelveen