Stichting ANDERS Amstelland opgericht. “Samen bijdragen aan een mooiere wereld”

AMSTELLAND – Sinds afgelopen maandag 22 oktober is de oprichting van de nieuwe stichting een feit. Stichting ANDERS Amstelland gelooft in het principe van geven. Niet geven om er zelf beter van te worden, maar geven omdat het ons als mens zo enorm verrijkt. Dit vraagt om een andere manier van denken en handelen. Het moet ANDERS.

De bestuursleden Merel Mur (Voorzitter), Aart Stieva (Secretaris) en John Bocxe (Penningmeester) hebben de oprichtingsactie getekend bij City Legal in samenwerking met KBNotarissen. Stichting ANDERS Amstelland wil als brug fungeren tussen ondernemers uit de regio en kwetsbare mensen die ondersteuning zoeken van professionals. Het is onze uitdaging om deze hulpvrager in contact te brengen met iemand of een bedrijf die daar graag bij wil helpen.

Inzet van partners
Bert Hoving, initiatiefnemer en projectleider voor regio Amstelland weet uit ervaring dat veel ondernemingen graag maatschappelijk verantwoord bezig willen zijn, maar weten soms niet hoe ze dit kunnen invullen. Stichting ANDERS Amstelland brengt dit bij elkaar. De afgelopen maanden zijn tijdens de voorbereidingen van de oprichting van Stichting ANDERS Amstelland al meerdere partners geworven die zich heel graag willen inzetten bij hulpvragen die wij ontvangen van kwetsbare mensen uit de regio. O.a. Martin Products Belettering, Multisupplies, Montel, SaniSale, Level5 en Fitness Aalsmeer.