Vera Mann’s nieuwe show Goesting te zien in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze verliefd wordt op Chopin? Door wie is ze beïnvloed en waarom gaat ze zingen? Vera Mann neemt je mee op een ontroerende en muzikale reis mee met verhalen over een vrouwenleven en het leven voor het theater. Een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen. ‘Goesting’ is op woensdag 7 oktober te zien in Schouwburg Amstelveen.

De muziek is zorgvuldig gekozen en sluit naadloos aan op alle onderwerpen in de voorstelling. Vera wordt begeleid door twee muzikanten: pianist Ed Boekee en Diederick Ensink als multi-instrumentalist. De muziek varieert net zo als het leven zelf. Both Sides Now van Joni Mitchell is vertaald door Paul van Vliet en voor het eerst wordt het lied uit Gypsy in het Nederlands gezongen, Rose’s turn in een vertaling van Jeroen de Beer. Het prachtige chanson Avec le Temps van Leo Ferré is door Vera Mann zelf vertaald

‘Goesting’ een allesomvattend woord. Goesting om te zingen, om te spelen, om verhalen te vertellen en vooral heel veel Goesting in het leven zoals het zich aandient!

Woensdag 7 oktober, aanvang 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen.