Videoboodschap over corona van burgemeester Tjapko Poppens

AMSTELVEEN – In verband met het stijgende aantal coronabesmettingen en de aangepaste coronamaatregelen heeft burgemeester Tjapko Poppens een videoboodschap opgenomen.

Hij wijst de burgers erop om zich te houden aan de coronamaatregelen. Om afstand te houden van elkaar om zo het virus terug te dringen. “Hoe eerder we van het virus af zijn, hoe eerder we kunnen nadenken over de agenda van de toekomst. Hoe eerder we meer vrijheid hebben.”

Bekijk hier zijn videoboodschap:

Eerder deze week schreef burgemeester Tjapko Poppens een brief voor alle inwoners van Amstelveen. Hierin wenst hij de burgers geduld, begrip en kracht toe in deze moeilijke periode. “Probeer positief te blijven en u te richten op wat nog wel kan. Probeer begrip te hebben voor elkaar en elkaar te steunen.” De hele brief lees je hier.