Webinar Amstelveen Spreekt: de moed om ongelukkig te zijn

AMSTELVEEN – Het is weer tijd voor de volgende editie van Amstelveen Spreekt op maandag 19 oktober. Vanaf 19:30 uur is de webinar ‘De moed om ongelukkig te zijn’ door schrijfster Nowelle Barnhoorn geopend, om 20:00 uur begint het event. Deelname is gratis. 

Over deze editie:
Soms houden we onszelf voor dat positiviteit de sleutel is tot alle geluk. Als je maar genoeg focust op een positieve mindset en streeft naar succes dan kun je alles bereiken wat je wilt. Toch blijkt het leven voor ons vaak minder maakbaar dan gedacht. Hoe ga je daar mee om? Is het wenselijk om het donker te omzeilen of onderdrukken? Of hebben tegenslagen en tegenspoed ook een belangrijke functie?

De in Amstelveen woonachtige schrijfster Nowelle Barnhoorn (1986) verkeerde vijf jaar lang in een depressie en een burn-out. Met to do-lijstjes en adviezen van de huisarts, psycholoog en mensen uit haar omgeving deed ze alles om zich zo snel mogelijk beter te voelen. Maar de omslag naar een gelukkiger leven kwam pas echt toen ze accepteerde dat je slecht voelen er nu eenmaal bij hoort. En dat we juist van tijden in duisternis kunnen leren hoe we zachter en liefdevoller met elkaar kunnen omgaan. Laat je raken door haar ervaringen en verhaal tijdens dit webinar op 19 oktober van AmstelveenSpreekt!

Voor meer informatie en de link naar de webinar, kijkt u op www.amstelveenspreekt.nl.