1Amstelveen: Sport in coronatijd

AMSTELVEEN – Hoe slaan sportclubs zich door deze tijd heen nu alle wedstrijden opnieuw stil liggen en er alleen door de jeugd of in tweetallen getraind kan worden? En kunnen ze het hoofd nog wel boven water houden? Dit en meer in de tweede aflevering van 1Amstelveen, waarin sport in coronatijd centraal staat.

Presentator Mathijs Groenewoud ontving in de studio Heleen van Ketwich Verschuur (directrice Amstelveen Sport), Marc Heijer (voorzitter DVH tennis), Mette Reitsma (voorzitster HV Myra) en José Cubo (penningmeester RODA’23). Zij bespraken de huidige situatie, sportieve en financiële gevolgen, de alternatieven en het perspectief voor clubs en sporters. Tevens maakte Van Ketwich Verschuur bekend dat er door alle omstandigheden in januari 2021 geen Sportgala van Amstelveen plaatsvindt.

De uitzending is vanaf nu te zien op Televisie (Ziggo kanaal 42 – KPN 625) of via ons Youtube-kanaal.