UPDATE: Opnieuw brand in woning De Pauwentuin Amstelveen

AMSTELVEEN – In een woning aan de De Pauwentuin in Amstelveen Noord is vrijdagavond brand uitgebroken. De brand werd omstreeks 18.00 uur ontdekt. De brandweer was met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te blussen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De woning staat volgens omstanders leeg en wordt al een lange tijd verbouwd. 

In dezelfde woning aan De Pauwentuin in Amstelveen is vrijdag rond 19.15 uur uur opnieuw brand uitgebroken. Na onderzoek door de politie bleek dat er zeer waarschijnlijk sprake is van brandstichting. Deze brand was niet zonder risico voor omwonenden en buren. De eigenaar van de woning heeft aangifte van brandstichting gedaan.

De politie wil daarom graag spreken met getuigen die voor de brand of misschien al eerder iets is opgevallen in of rond de woning. Ben je getuige geweest of heb je andere informatie? Bel naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto: VTF