Burgemeester Poppens beantwoordt coronavragen van Amstelveners

 Tjapko Poppens gaat maandagavond bij het programma Amstelveen Spreekt in op vragen van Amstelveners over de impact van corona op Amstelveen. Ook een deskundige en verpleegkundige van het Ziekenhuis Amstelland en een huisarts schuiven aan.

“Als burgemeester wil ik van mensen in de zorg horen hoe het gaat in Amstelveen. Ik vind het ook belangrijk deze verhalen te delen met andere Amstelveners”, zegt Poppens. “Door deze verhalen beseffen we waarom het zo belangrijk is dat we ons aan de regels houden. Corona is nog niet weg. Alleen samen krijgen we het virus onder controle.”

Naast Poppens nemen huisarts Judith Tjin-A-Ton, deskundige infectiepreventie Ellanie de Bruijne en verpleegkundige Mea Visser van het Ziekenhuis Amstelland plaats aan de tafel om onder meer te bespreken wat deze tweede golf heeft betekend voor de rest van de zorg. Kijkers kunnen tijdens het programma hun vragen stellen.

De uitzending is maandagavond 16 november om 20:00 uur te zien op de website van Amstelveen Spreekt of het Facebook-kanaal van de Gemeente Amstelveen.