Cobra Museum viert 25-jarig bestaan

AMSTELVEEN – Op 8 november 1995 opende het Cobra Museum haar deuren, als verwijzing naar de oprichtingsdatum van de CoBrA-beweging op 8 november 1948. Het museum bestaat nu 25 jaar en wil dat op zondag 8 november vieren met haar bezoekers.

Het museum is op zondag 8 november de hele dag gratis te bezoeken. Het kinderatelier is ook de hele dag geopend, dus je kunt ook je mouwen opstropen en aan de slag met de begeleiders. Meer zin in een rondleiding door een van de conservatoren? Zij geven op verschillende tijden rondleidingen door de tentoonstellingen Ben Cobra en Onder de huid – Claude Cahun. Op deze dag presenteert het jubilerende museum in het atelier ook de drie genomineerde video-inzendingen van de wedstrijd Museum van de Toekomst!

Praktische informatie
Reserveren is verplicht om het museum te kunnen bezoeken en om deel te nemen aan de rondleidingen. Voor deelname aan het kinderatelier is reserveren niet verplicht. Vanwege de huidige corona-maatregelen is er slechts beperkte capaciteit, dus boek snel want op=op!

Reserveer je gratis ticket(s) via deze link.