De Poelster organiseert gratis schaatsclinic voor jeugd

AMSTELVEEN – Schaatsvereniging De Poelster organiseert op zaterdagochtend 21 november op de Jaap Eden ijsbaan een gratis schaatsclinic voor de jeugd tot en met twaalf jaar. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om op de zaterdagen 5, 12 en 19 december drie vervolglessen te volgen.

Special voor de jeugd tot en met twaalf jaar organiseert schaatsvereniging De Poelster weer een gratis kennismakingsclinic op de Jaap Eden ijsbaan.
Deze clinic vind plaats op zaterdag 21 november van 9:20 tot 10:20 uur.

Kinderen die het leuk vinden, kunnen daarna nog drie introductielessen volgen op zaterdag 5, 12 en 19 december. Hiervoor bedragen de kosten slechts € 7,50 in totaal.

Schaatsen is net als fietsen: als je het eenmaal geleerd hebt, dan verleer je het nooit meer. Als er dan een keer natuurijs ligt, kun je direct jouw schaatsen aandoen en genieten. En als er geen natuurijs is, kun je naar een kunstijsbaan, zoals de Jaap Edenbaan, waar je de hele winterperiode kan schaatsen.

Misschien heb je in de zomer al eens geskeelerd en wil je net zo’n snelle schaatser worden als Sven Kramer of Jutta Leerdam? Of mogelijk ben je nog een beetje onzeker op het gladde ijs? In alle gevallen ben je op zaterdag 21 november van harte welkom en dan kan je zelf beleven of schaatsen iets voor je is!

De Poelster is een hardrijdersvereniging en deelnemen kan alleen met noren of onderbindschaatsen. Daarbij zijn een helm en handschoenen/wanten voorgeschreven.

Nog geen eigen schaatsen of helm? Geen probleem, bij de Jaap Eden IJsbaan kunnen die hiervoor met korting gehuurd worden.

Meedoen? Kijk op www.poelster.nl voor meer informatie en het inschrijfformulier.