Film ‘De vogelwachter’ met Freek de Jonge in Cinema Amstelveen

AMSTELVEEN – ‘De vogelwachter’ is een tragikomische speelfilm met een hoofdrol voor cabaretier Freek de Jonge als eenzame vogelwachter. De film is vanaf vrijdag 20 november te zien in Cinema Amstelveen.

De vogelwachter woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.

Regie: Threes Anna. Met: Freek de Jonge, Quiah Shilue, Sophie van Winden, Nick Golterman
Overig: drama, komedie | Nederland 2020. Duur: circa 90 minuten geen pauze

Vanaf vrijdag 20 november (aanvang 19.45 uur) te zien in Cinema Amstelveen.