Javier Guzman speelt nieuwe oudejaarsconference in Griffioen

AMSTELVEEN – Inmiddels heeft cabaretier Javier Guzman maar liefst zes sinterklaasconferences, twee oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s op zijn naam staan. Aanvankelijk zou Javier geen oudejaarsconference maken. Maar dit jaar verloopt dusdanig exceptioneel dat hij geen andere keuze heeft. Deze editie wordt anders vanwege het nu al memorabele jaar. De nieuwe oudejaarsconference ‘Raspopulist’ wordt op vrijdag 13 november twee maal gespeeld in cultuurcentrum Griffioen.

Over Javier Guzman
Javier Guzman is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene.

Vrijdag 13 november, aanvang 19.15 en 21.30 uur. Meer informatie: cultuurcentrum Griffioen 

Foto: Anke van der Meer