Liturgisch project OF in Paaskerk Amstelveen

AMSTELVEEN – Op zondag 29 november om 10.00 uur wordt in de Paaskerk het liturgische project OF uitgevoerd. Het project is een muzikale viering. De teksten zijn van Gert Jan Slump, de compositie van Nico Ph. Hovius, Werner Pieterse is de liturg.

OF gaat over tien vrouwen op weg naar een bruiloftsfeest. Geen van hen is daar ooit eerder geweest. Zijn zij op weg naar niemandsland of iemandsland? OF is tien vrouwen en vier motieven: uittrekken uit je vertrouwde status, opstaan uit de wanorde, uitgaan van dat wat is of van dat wat komt, afstand nemen en zien.

OF gaat over een reis in een tijd (onze tijd) waarin dwaasheid en wijsheid op het scherpst van de snede met elkaar strijden, misschien wel in ieder van ons.  Het stuk wordt uitgevoerd in een bezetting van vier stemmen, een dwarsfluit en piano.

Viering bijwonen
Om deze muzikale viering bij te wonen is aanmelden verplicht in verband met de coronamaatregelen. Aanmelden kan via koster@paaskerk-amstelveen.nl. Via kerkdienstgemist.nl is het wel voor iedereen mogelijk om de uitzending online te volgen of later terug te kijken. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

Dit is directe link naar kerkdienstgemist.nl voor de Paaskerk.