Livemuziek, poppenspel, humor en een stad vol grote… ratten in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Ida van Dril en Michiel Schreuders vertellen met livemuziek, poppenspel en humor het ware verhaal achter de beroemde rattenvanger. De Rattenvanger (6+) wordt op zondagmiddag 15 november gespeeld in de kleine zaal van Schouwburg Amstelveen.

Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft zijn inwoners een schone stad, maar dan moeten ze wel voor hem juichen en buigen. En vooral niet klagen over het feit dat er steeds meer ratten in de stad zijn.

Op een avond wordt er op de deur van het gemeentehuis geklopt. Als de burgemeester opendoet, hoort hij de magische fluit van Luca en staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Het is het begin van een avontuur over moed, verleiding en anders durven zijn.

Zondag 15 november, aanvang 14.30 uur in Schouwburg Amstelveen.