Maakplaats: LEGO WeDo Hulppieten | 7-9 jr

 Sint en Piet roepen dit jaar de hulp in van een paar wel heel bijzondere hulppieten! Ga woensdagmiddag 2 december aan de slag met LEGO steentjes en een app en leer de basisprincipes van programmeren. Tijdens deze workshop in bibliotheek Amstelveen Stadsplein worden een aantal elektronische hulppietjes klaargestoomd voor pakjesavond. Zet de robot in elkaar en programmeer hem zo dat hij de cadeautjes op de juiste plek bezorgt!

Voor jongens én meisjes een mooie kennismaking met robotica en programmeren.

Leeftijd: 7-9 jr. De leeftijdscategorie die staat aangegeven is de minimale leeftijd voor deze workshop. Deze workshop is helaas niet geschikt voor jongere kinderen. Een andere leuke workshop uitkiezen? Bezoek de Maakplaats pagina voor een overzicht van alle workshops voor verschillende leeftijdscategorieën.

LET OP: Reserveren kan uiterlijk 12 uur van te voren. Zie hier de maatregelen die de bibliotheek treft in deze coronaperiode.