Multi-instrumentale, muzikale one-man-show Diederick Ensink in Griffioen

 Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen. ‘Een gezonde verslaving’, noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, zou je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick voor het eerst ‘solo’ het toneel op in ‘Diederick’s debuut’. De voorstelling is op dinsdag 24 november te zien in cultuurcentrum Griffioen.

Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de tien al gepasseerd en kan hij door middel van technologie zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’ in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven roepen. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van liedjes uit diverse muziekgenres: van Shaffy tot Coldplay, van Twarres tot Elton John. Zijn eigen songs mogen ook zeker niet ontbreken. Naast al die muziek, die Diederick op zijn eigen manier vertolkt, kan hij het niet laten om het publiek hier en daar een kleine muzikale masterclass te geven.

Dinsdag 24 november, aanvang 19.15 en 21.30 uur in cultuurcentrum Griffioen.