Nog enkele kaarten voor Zeebenen en extra voorstelling Ieorg Idur in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – Ook deze maand staan voor de allerkleinsten weer leuke voorstellingen geprogrammeerd in het Amstelveens Poppentheater. Zo zijn de poppentheatervoorstelling ‘Zeebenen’ door Theater Snater en de voorstelling Ieorg Idur door Unieke Zaken er te zien.

Op zondag 8 november om 14.30 uur is de poppentheatervoorstelling ‘Zeebenen’ door Theater Snater te zien. Voor iedereen vanaf 4 jaar

Een kapitein is met zijn schip op de klippen geslagen en aangespoeld op een piepklein eilandje. Om andere schepen te waarschuwen bouwt hij, met de brokstukken van zijn schip, een vuurtoren. Dan vangt hij iets uit zee waardoor zijn leven in één klap verandert…Theater Snater mengen hun liefde voor theater, poppenspel, muziek en elkaar.

Op zondag 22 november om 13.00 uur en 14.30 uur (deze is uitverkocht) brengt Unieke Zaken de voorstelling Ieorg Idur. Voor iedereen vanaf 4 jaar

Meesterverteller Roald Dahl schreef in 1990 Ieorg Idur. Dit ontwapenende verhaal over de liefde tussen een buurman en een buurvrouw heeft Unieke Zaken bewerkt tot een levend prentenboek: vol humor, muziek, spel en… schildpadden.

Toegangsprijs bij alle voorstellingen: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439