Ontmoet Schrijvers Online – Judith Koelemeijer

AMSTELLAND – Altijd al een schrijver willen interviewen? Meld je dan aan voor Ontmoet Schrijvers Online. Gedurende vier weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen. Donderdag 12 november wordt Judith Koelemeijer geïnterviewd.

Judith Koelemeijer (Zaandam, 1967) is schrijver van het geschenkboek Het zwijgen van Maria Zachea tijdens Nederland Leest. Dit debuut werd meer dan 300 duizend keer verkocht. Ook schreef Judith de bestsellers Anna Boom en het autobiografische Hemelvaart. Op dit moment werkt zij aan de biografie van de Joodse Etty Hillesum (1914-1943), waarvan de publicatie wordt verwacht in 2021. Alek Dabrowski gaat met Judith in gesprek over haar leven en de boeken die zij schreef.

Het eerste half uur voert hij een gesprek met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek! Het thema van Nederland Leest ‘familiegeschiedenis’ staat centraal bij de interviews.

Wil jij in gesprek met deze schrijver? Meld je dan hier aan voor Ontmoet Schrijvers Online.

Donderdag 12 november van 19.30 tot 20.30 uur.