Ontmoet Schrijvers Online – Murat Isik

AMSTELLAND – Altijd al een schrijver willen interviewen? Meld je dan aan voor Ontmoet Schrijvers Online. Gedurende vier weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen. Op donderdag 19 november wordt Murat Isik geïnterviewd door Hetti Koster en kun je daarna zelf je vragen stellen.

Murat Isak (Izmir, 1977)  brak door met zijn roman Wees onzichtbaar. Dit boek vertelt het verhaal van een jongen van Zaza-Turkse afkomst die opgroeit in de Bijlmer. In 2019 schreef Murat Isak het Boekenweekessay Mijn moeders strijd.

Donderdagavond gaat Hetti Koster met Murat in gesprek over zijn boeken en zijn familie. Het eerste half uur voert zij een gesprek met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek! Het thema van Nederland Leest ‘familiegeschiedenis’ staat centraal bij de interviews.

Wil jij in gesprek met deze schrijver? Meld je dan hier aan voor Ontmoet Schrijvers Online.

Donderdag 19 november van 19:30 tot 20:30 uur.