Ontmoet Schrijvers Online – Susan Smit

AMSTELLAND – Altijd al een schrijver willen interviewen? Meld je dan aan voor Ontmoet Schrijvers Online. Gedurende vier weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen. Op donderdag 26 november is Susan Smit de schrijver die je online kunt ontmoeten.

Susan Smit (1974, Leiden) is schrijver, columniste en een veel gevraagd spreekster. Haar nieuwste werk Tropenbruid beschrijft het levensverhaal van weesmeisje Anna vol verzwegen familieverbanden. Carolien van Egmond gaat met Susan in gesprek over het grote verhaal dat schuilgaat achter deze op het eerste gezicht kleine geschiedenis.

Het eerste half uur voert zij een gesprek met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek! Het thema van Nederland Leest ‘familiegeschiedenis’ staat centraal bij de interviews.

Wil jij in gesprek met deze schrijver? Meld je dan hier aan voor Ontmoet Schrijvers Online.

Donderdag 24 november, van 19.30 tot 20.30 uur.