Onzekere tijden voor de muziekwereld, maar Wasted Tulip blijft muziek maken

AMSTELVEEN – Concerten, festivals en feestjes waren er ooit, in een ver verleden toen we nog nooit hadden gehoord van een coronapandemie. Genieten van een band terwijl je danst in een drukke menigte is dan ook iets waar we op dit moment alleen maar van kunnen dromen. Toch is deze onzekerheid voor artiesten geen reden om stil te zitten.

De Amsterdamse band Wasted Tulips repeteert gewoon door, maakt nieuwe muziek én bedenkt creatieve oplossingen nu er geen optredens zijn. Misschien zijn dromen een klein beetje bedrog want muzikanten doen er alles aan om ons te laten genieten. Misschien staan we niet dansend in een overvolle concertzaal, maar ach. Zo erg missen we die springende en zwetende lijven van onbekende tegen ons aan ook weer niet. Hoe de band Wasted Tulip in deze tijd muziek blijft maken, dat zie je in deze video.

Verslag Marleen de Jong