Oude kerstlampen? Tuincentra belonen recycling met cadeaus

AMSTELLAND – Van kerstboomlampjes tot een decoratief rendier met verlichting, als ze worden afgedankt, is het voor de wet e-waste. Om december e-waste uit de vuilnisbak te houden, organiseert Wecycle samen met een groot aantal tuincentra een inzamelactie met cadeaus. 

Bij inlevering van oude (kerst)lampen bij tuincentra ontvangen snelle inleveraars, zolang de voorraad strekt, een leuke mini zoekpuzzel. Voor de duurzame Amstelveeners kan dit bij Life & Garden.

Er zijn vier verschillende zoekpuzzels. Bovendien maakt iedereen die een mini zoekpuzzel heeft ontvangen ook nog eens kans op een kerstpakket door het recyclemysterie in de puzzel op te lossen. Maar wees er snel bij laat de organisatie weten, want: op=op. Meer informatie over deze actie vind je hier.  

Beeld Jasmin Schreiber