Participe Amstelland biedt luisterend oor in december

AMSTELVEEN РDecember, een maand vol feestelijkheden met familie en vrienden zal dit jaar door de coronamaatregelen anders zijn. Voel je je alleen? Participe Amstelland heeft hun bereikbaarheid vergroot: de professionals staan in december ook in het weekend ̩n op feestdagen voor u klaar.

Hoe gaat het met u? Maakt u zich veel zorgen in deze tijd of voelt u zich alleen? Kunt u wel een luisterend oor gebruiken? Professionals van Participe Amstelland staan in december in het weekend én op feestdagen voor u klaar.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Als u zich zorgen maakt om een ander, kunt u dat ook met Participe bespreken. Neem contact op via 020-5430440. Op weekend- en feestdagen bereikbaar van 9:00-16:00 uur en op werkdagen van 9:00-12:30 uur. Een e-mail kunt u natuurlijk altijd sturen naar [email protected]