Participe Amstelland biedt luisterend oor in december

AMSTELVEEN – December, een maand vol feestelijkheden met familie en vrienden zal dit jaar door de coronamaatregelen anders zijn. Voel je je alleen? Participe Amstelland heeft hun bereikbaarheid vergroot: de professionals staan in december ook in het weekend én op feestdagen voor u klaar.

Hoe gaat het met u? Maakt u zich veel zorgen in deze tijd of voelt u zich alleen? Kunt u wel een luisterend oor gebruiken? Professionals van Participe Amstelland staan in december in het weekend én op feestdagen voor u klaar.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Als u zich zorgen maakt om een ander, kunt u dat ook met Participe bespreken. Neem contact op via 020-5430440. Op weekend- en feestdagen bereikbaar van 9:00-16:00 uur en op werkdagen van 9:00-12:30 uur. Een e-mail kunt u natuurlijk altijd sturen naar team.amstelveen@participe.nu.