RTVA brengt gloednieuw programma op televisie: 1 Amstelveen

AMSTELVEEN – 1 Amstelveen is het nieuwe programma van RTVA. In de nieuwe talkshow laten we Amstelveners aan het woord over zaken die spelen in Amstelveen. Van sport tot cultuur en van economie tot politiek – zolang het over Amstelveen gaat.

De Amstelveense horeca heeft op maandag 2 november een brandbrief aangeboden aan het Amstelveense gemeentebestuur. Een goede, actuele aanleiding om hier in de eerste aflevering van 1 Amstelveen op in te spelen. In de eerste aflevering spreekt presentator Roel Smit hierover met drie horecaondernemers

Gasten eerste aflevering
De gasten zijn Theo Konijnenberg van Café Het Wapen, Monique Senft van Eetcafé De Vijfer en Laurens Janssen van Hotel-restaurant Abina. Ook wethouder Floor Gordon (Economische Zaken) schuift aan om te praten over het lot van de horeca in deze coronacrisis.

RTVA heeft ontzettend veel zin in het nieuwe programma. Het is belangrijk om Amstelveners aan het woord te laten en te praten over onderwerpen die spelen in hun eigen woonplaats.

De eerste aflevering is vanaf nu te zien op Televisie (Ziggo kanaal 42 – KPN 625) of bekijk de video op ons Youtube-kanaal: