Stefano Keizers met show ‘Sorry Baby’ in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – NRC noemt de nieuwe show van Stefano Keizers ‘bloedstollend cabaret’ en geeft Sorry Baby (samen met Trouw) maar liefst vijf sterren. Op donderdag 26 november is de voorstelling in Schouwburg Amstelveen te zien. 

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben.

Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen.

Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

Stefano Keizers is het alter ego en pseudoniem van de Nederlandse cabaretier en kleinkunstenaar Gover Julius Samuel Meit (Amsterdam, 1987). Momenteel is hij tevens kandidaat in het vijfde seizoen van het fotografieprogramma Het Perfecte Plaatje.

Donderdag 26 november, aanvang 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen.