Tijdelijke afhaalservice Bibliotheek Amstelland

AMSTELLAND – Toen vorige week bekend werd dat ook de Bibliotheken tijdelijk dicht moeten, gingen veel mensen snel nog boeken halen. Na een extra debat volgde het bericht dat bibliotheken toch beperkt open mogen: als afhaallocatie. Afgelopen weekend heeft ook de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland hier ruimte voor gegeven.

“Hopelijk kan je nog even vooruit met de materialen die je thuis hebt, maar wil je toch graag een boek afhalen, dan is dat mogelijk op bepaalde dagen en tijden. Je kunt alleen gereserveerde materialen afhalen”, dit meldt de Bibliotheek Amstelland.

De Bibliotheek Amstelland is geopend voor het afhalen van reserveringen op dinsdag en donderdag, tussen 13.00 en 17.00 uur. Voor hoe het er nu uitziet, zal de afhaalservice tot en met 18 november van kracht zijn.

De Bibliotheek blijft vooralsnog gesloten voor andere diensten.