Nieuwe ondernemers in Winkelcentrum Kostverlorenhof

AMSTELVEEN – In Winkelcentrum Kostverlorenhof zijn vier nieuwe ondernemers van start gegaan. In verband met corona kon er geen grote feestelijke opening zijn. Wethouder Economische Zaken Floor Gordon vond het toch belangrijk om de startende ondernemers persoonlijk te feliciteren, juist in deze moeilijke tijd.

In het winkelgebied zijn vier ondernemers van start gegaan. Pachamama is een Peruaans en Japanse afhaalgelegenheid. Het echtpaar is deels van Peruaanse en Japanse afkomst. Jenn’s Boutique verkoop dameskleding en ook schoenen. Amstelveen Repair is een repairshop voor telefoons, tablets en laptops en zat eerst op een andere locatie, maar heeft voor dit winkelcentrum gekozen vanwege de goede bereikbaarheid. MayVy is een winkel en afhaalgelegenheid met voedingswaren en kant-en-klaar eten uit Vietnamees en Zuidoost Azië.

Wethouder Gordon had voor alle ondernemers een bos bloemen meegenomen en wenste hen veel succes. “Door de nieuwe winkels ziet het gebied er gelijk aantrekkelijk uit en krijgt het gebied een nieuwe impuls”, zegt Gordon

Samenwerkingen
De pandeigenaren en ondernemers willen meer gaan samenwerken onder andere door het inzetten van een Winkelstraatmanager. Ook willen ze de promotie verbeteren. Ze hebben de ambitie om een professionele profilering van het Winkelcentrum uit te laten voeren en het winkelcentrum nog aantrekkelijker te maken.