Geen vrijdagmarkt tijdens de feestdagen

AMSTELVEEN – In de maand december is er op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag geen markt. Om bezoekers toch in de gelegenheid te stellen hun wekelijkse boodschappen op de markt te kunnen doen, voor de feestdagen uit, is besloten om de markt te houden op woensdag 23 december en woensdag 30 december.

De markt zal dit jaar op het Stadsplein en de Rembrandtweg blijven. Dit jaar is er namelijk door de coronamaatregelen geen ijsbaan met wintervillage.

De gemeente doet een oproep aan de bezoekers van de markt en de winkelcentra om inkopen voor de feestdagen zoveel mogelijk op tijd en doordeweeks te doen: “Shop op tijd, shop gespreid”. Zo is de markt ook in de ochtend rustiger dan in de middag. Doordat de markten op de woensdag zijn is dat ook beter voor de spreiding.