Mantelzorg & Meer organiseert wandelgroep voor mantelzorgers

AMSTELVEEN – Mantelzorg & Meer start op woensdag 2 december om 09.30 uur een wandelgroep voor mantelzorgers die in Amstelveen wonen. De wandeling vindt plaats in het Amsterdamse Bos onder begeleiding van een medewerker van Mantelzorg & Meer.

Het thema van deze ochtend is ‘Mantelzorg, hoe sta ik erin’. “Wandelen is een prettige en gezonde manier van bewegen en gezellig om samen te doen”, schrijft de organisatie

Coronaregels
De wandelgroep is begin december en de nieuwe, strengere maatregelen die vanavond ingaan zijn (voor nu) voor twee weken. Op dit moment gaat de organisatie ervan uit dat de wandelgroep doorgaat, afhankelijk van de corona maatregelen op dat moment.

Informatie en aanmelden
Deelnemers verzamelen tussen 09:15 – 09:30 uur bij de ingang van Grand Café de Bosbaan, Bosbaan 4 in Amstelveen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en indien mogelijk sluiten ze af met een kopje koffie. Deelname is gratis.

Aanmelden via info@mantelzorgenmeer.nl of 020-5127250 (vermeld uw naam, telefoonnummer en e-mail adres).