Workshop ‘Intuïtief Schilderen’

NES A/D AMSTEL – Schilderen zonder doel en nieuwsgierig zijn naar wat zich mag aandienen, dat staat centraal in de workshop ‘Intuïtief Schilderen’ op zaterdag 21 november door Britta Boelrijk.

Voor deze workshop hoef je geen ervaring te hebben met schilderen. Nieuwsgierig, open staan en een beetje lef, zijn de belangrijkste ingrediënten om je creativiteit te laten stromen. Niet stil hoeven staan bij hoe het moet of zou moeten, maar gewoon schilderen wat er in je opkomt. Op die manier die voor jou fijn voelt, met kwast, paletmes, spons of wellicht gewoon lekker met je handen. Je zult merken dat via het schilderen verkennen en ontdekken een bijzonder manier is om te ervaren wat er in je leeft. En je zult jezelf verrassen welke mooie creaties er mogen ontstaan!

In deze tijd hebben veel mensen behoefte aan nieuwe frisse energie. Intuïtief Schilderen is een heerlijke manier om contact te maken met jouw levensenergie en deze (weer) volop te laten stromen. Met een visualisatie/geleide meditatie en speciaal uitgekozen muziek kun je contact maken met je “zijn”, jouw eigen energiebron en ervaar je hoe je deze met kwast en verf spontaan tot uiting kunt brengen.

Informatie en aanmelden:  www.creatiefincoachen.nl / info@creatiefincoachen.nl. Creatief in Coachen, Amsteldijk Zuid 184, 1188 VN Nes aan de Amstel.