Workshop ‘Maak kennis met astrologie’ binnenkort van start

NES A/D AMSTEL – De workshop ‘Maak kennis met astrologie’ is een vrolijke, informatieve kleinschalige workshop waarin je ook samen spelenderwijs aan de slag gaat met de basisduiding van je eigen horoscooptekening. Op zaterdag 14 november vindt deze workshop onder leiding van Britta Boelrijk plaats.

Wist je dat astrologie niets te maken heeft met de sterrengroeperingen die we sterrenbeelden noemen? En dat een astroloog dan ook niet de term sterrenbeeld gebruikt, maar eerder spreekt over het teken waarin je Zon staat?
Wist je dat psychologische astrologie is gebaseerd op de vier typologieën van Jung (intuïtie, gewaarworden, denken en voelen)?
Wist je dat jouw horoscoop bestaat uit 12 huizen en 10 planeten? En dat ieder huis voor een bepaald levensgebied staat en iedere planeet een bepaalde psychologische dynamiek vertegenwoordigd?
Dit en meer komt in bod in de workshop ‘Maak kennis met astrologie’.

Kennis van astrologie is niet vereist! Na afloop van de workshop krijg je naast achtergrondinformatie, de tekening van je eigen horoscoop mee naar huis inclusief een korte persoonlijke beschrijving (Zon, ascendant, Maan, Mercurius).

Zaterdag 14 november van 14.00 – 16.30 uur. Opgeven en meer informatie: creatiefincoachen.nl