Zomerbloemenpluktuin verder als Pluktuin Amstelveen

NES A/D AMSTEL – De Zomerbloemenpluktuin in Nes a/d Amstel gaat sinds kort verder onder de naam Pluktuin Amstelveen met een nieuwe huisstijl, nieuwe website en nieuwe producten. Pluktuin Amstelveen is een pluktuin, theetuin en bloemisterij in Nes aan de Amstel. 

Vanwege de corona-maatregelen zijn de activiteiten rond de komende kerstviering iets aangepast:

Vanaf 28 november zijn er kerstbomen in alle soorten en maten verkrijgbaar. Om zeker te weten of je gewenste maat en soort kerstboom er nog is kun je deze online reserveren. Jouw boom wordt gereserveerd, maar je kunt hem wel zelf komen uitzoeken als je dat leuk vind. Kerstbomen kunnen ook worden thuisbezorgd (alleen in de gemeenten Amstelveen en Uithoorn).

Dit jaar zijn er geen kerstworkshops, daarom zijn er kerst DIY pakketten samengesteld (voor kinderen en volwassenen), zodat je thuis met familie of vrienden kunt doe-het- zelven en toch een mooie krans aan de deur of kerststuk voor op tafel kunt maken.

Meer informatie over alle activiteiten: Pluktuin Amstelveen