3FM draaide ‘Heroes’ van David Bowie voor de helden in de zorg

Bij 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 werd vanochtend het nummer ‘Heroes’ massaal aangevraagd als eerbetoon aan de mensen in de zorg. 3FM komt dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. RTVA verrast de helden in de zorg in Amstelveen met kerstbroden. 

Tijdens de eerste golf werd er massaal geklapt voor de zorg. 3FM-dj Sander Hoogendoorn wilde weer iets doen voor de zorgmedewerkers en riep aan de luisteraars van 3FM op: “Vraag massaal ‘Heroes’ aan voor alle helden in de zorg.  “Tijdens dit nummer staan we stil bij de enorme prestatie die zorgmedewerkers leveren”. Hiermee hoopt Sander hen een steuntje in de rug te kunnen bieden. Om precies 9:45 werd deze ochtend het nummer gedraaid.

Heroes in Amstelveen
Ook de helden in de zorg in Amstelveen worden in het programma Kerstbroden voor een Kanjer bedankt. Zorgmedewerkers van Nieuw Vredeveld werden verrast met een kerstbrood als dank voor hun inzet en harde werk de afgelopen tijd. Deze aflevering is dit weekend online en op tv te zien.

Ook het personeel van Brentano, afdeling Olmenhof kreeg kerstbroden. Ed Gersen, coördinerend verpleegkundige van de afdeling Olmenhof nam de broden in ontvangst en is aanstaande dinsdag, 29 december, in de eindejaarsspecial van 1Amstelveen.

Foto Instagram 3FM