Afvalstation draait overuren door alle internet-aankopen

AMSTELVEEN – Het afvalstation draait overuren. Door de enorme hoeveelheid online aankopen hebben de inwoners van Amstelveen heel veel karton en papier in huis. De daarvoor bestemde bakken raken overvol. De gemeente verzocht dan ook om het karton naar het afvalstation te brengen.

Een medewerker van het afvalstation liet weten dat het momenteel een gekkenhuis is. “Veel mensen werken thuis en hebben dus wel even tijd om tussendoor hun vuil weg te brengen. We merken het vooral bij de bak voor het karton en papier. Die draait echt overuren.”

Afvalstation gesloten

De boodschap van de gemeente is dus goed aangekomen bij de inwoners van Amstelveen. Het advies is om vooral in de ochtenduren te komen om de drukte te spreiden. Het afvalstation is Eerste en Tweede Kerstdag gesloten. Maandag 28 december is het afvalstation weer geopend.